2013. augusztus 23., péntek

Toll és rejtett (kém) kamera 32GB-os kártyával!!! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Szuper Kém kamera a toll!!!     
Alapból egy 32GB microSD kártya (Kingston) jár hozzá!!!!
Teljesen új, saját dobozában!!!
Diszkrét megfigyelést tesz lehetővé, anélkül bekapcsolható hogy feltűnést keltene az ember. Aki nem ismeri, még közelről sem fog rájönni hogy ez több mint egy elegáns toll.
A kamera a csat felett lévő kis lyukon néz ki így ingzsebbe téve pont előre néz. A lencséje 1280x720 Pixel képet ad. Jó és átlagos fény mellett egész jó felvételeket készít. A készülék avi típusú videókat készít melyeket a tollban található microSD kártyára rögzít. A tollat szétcsavarva találjuk meg a memória kártya bővítő nyílást illetve ugyanitt helyezték el a miniUSB csatlakozót is. A miniUSB csatlakozó segítségével lehet letölteni a felvételeket a számítógépre, illetve tölteni magát a készüléket. Ilyenkor érdemes kivenni a memóriakártyát mert egy kicsit feszítik egymást.
A toll alsó 2-3 centis részében található maga a toll, így írni is tudunk vele de mivel nincs sok tinta benne, napi használatra nem megfelelő.  
A tollat bekapcsolni az alsó rész elcsavarásával tudjuk, középen csavarva pedig a toll felső része vehető le.
A felvétel indítása egyszerű, csak hosszan kell megnyomni a felső (egyetlen) gombot és már forog is a felvétel.
A következő rövid gombnyomásra leállítja a felvételt, ismét röviden nyomva megint elindul a videó melyet egy rövid lenyomással állíthatunk meg.
Ha még egyszer hosszan nyomjuk meg a gombot akkor a készülék fotó módba vált. Mivel semmivel sem csinál jobb képet mint a videó módban így ezt nem érdemes használni. Itt szintén rövid gombnyomásokkal készíthetünk felvételeket.
Ismét hosszan nyomva a készülék kikapcsol. A toll mögött található egy pirosan és kéken világító led ami a különböző üzemmódokban más-más színnel világít vagy villog. Gyorsan meg lehet tanulni a használatát így én pár alkalom után leragasztottam egy fekete ragasztó szalaggal hogy ne legyen feltűnő.
 
Video tömörítés: AVI 640*480 pixel
Fotó: 1280 x 960 pixel
Videófelvétel AVI formátumba, szines kép és hangrögzítés!!!
Beépített akkumlátorraL USB Portról tölthető!!!
Csatlakozási interfész: USB 2. 0
Rendszerkövetelmények: Windows 2000/ XP / Vista
Csomag tartalma:
- Kém toll 
- USB kábel
- 32GB micro SD kártya
- doboz 
Kipróbált és raktáron van, nem kell rá várni!  
   


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2013-09-10 20:06
. Toll és rejtett (kém) kamera 32GB-os kártyával!!! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése