2013. július 1., hétfő

Spy + Ken Block napszemüveg retro Wayfarer típus - Jelenlegi ára: 4 250 Ft

SPY+ Ken Block retro stílusú napszemüveg
6 féle stílus és színválaszték! Csak amíg tart a készlet!
A szár 134 mm hosszú, a szárak közötti távolság 140 mm, orrnyereg 20 mm, lencse szélessége 55 mm, lencse magassága 40 mm. A keret 4 mm vastag.  
A keret anyaga: műanyag
A lencse anyaga: polikarbonát
AZONNAL KÉSZLETRŐL POSTÁZOM BELFÖLDRŐL!
Nem kell rá 6-7 hetet várnod, és nem trükközök külföldi postaköltséggel sem, másnap átvehető személyesen Budapest XI. kerületben és Tatabányán is, vagy utalás után 24 órán belül postázok.
Az aukció azonban csak a napszemüvegre vonatkozik! Mindenféle kiegészítő nélkül! Van kiegészítőm is (doboz, tok, leírás, matrica, visszaküldős levél a gyártónak). Ha kell kiegészítő is, akkor +1590 forintért lehet megvenni.
Aprópénzért : ) Ár/érték arányban tökéletesen megfelelő minőség.
-------
Személyes átvétel:
- Tatabánya
- Budapest XI. kerület, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) környékén hétköznapokon 09. 00-17. 00 között (megközelíthetőség tömegközlekedéssel: 4-6-os villamos)
Postázás:
- előre utalással az általam megadott bankszámlaszámra, esetleg banki készpénzes befizetéssel (OTP), végső esetben rózsaszín postai csekken. Postai utalást nem tudok fogadni!
a, elsőbbségi levél, postakész borítékban 150 forint (1 munkanapos, a vevő saját felelősségére)
b, elsőbbségi ajánlott levél, postakész borítékban 400 forint (1 munkanapos szállítás, biztonságos)
c, MPL PostaPoint 760 forint (a megadott postán másnap átvehető) - több darab esetén sem változik a postaköltség ennél!
d, MPL futárszolgálat házhozszállítással 920 forint (1 munkanapos kézbesítés) - több darab esetén sem változik a postaköltség ennél!
e, utánvétellel, MPL postafutárral 1260 forint (helyszínen fizetendő átvételkor a szállítási költség és a termék ára együttesen) - több darab esetén sem változik a postaköltség ennél!
Típusok:
Garancia:
- Megtekintési fotógarancia. Garanciát vállalok arra, hogy azt kapod amit a fényképeken láttál. Törött, sérült terméket nem tudok visszavásárolni. A terméket 7 napon belül lehet visszaküldeni, a felmerülő postaidíj a vevőt terheli. Kiváló minőségű terméket küldök csak, azonban probléma esetén nem szokásom elbújni, állok szíves rendelkezésre bármikor. A garancia nem vonatkozik a pöttykarcra, mert arra felhívtam a vevő figyelmét előzetesen!
*** Aki biztonságos forrásból szeretne vásárolni, hivatalos értékesítésnél tegye meg! ***
-------
Vaterás üzletpolitikám:
- Rendkívül fontosnak tartom a korrektséget mind részemről, mind leendő vevőm részéről.
- Az adott szállítási módtól csak én térhetek el, és csakis pozitív irányba, a vevő javára!
- Kérem vásárlás után a kapott elérhetőségeken (először e-mailben) jelentkezz egyeztetésre! A vásárlástól számított 7 napon belül a terméket át kell venni személyesen, vagy banki átutalással, befizetéssel a vásárlási összeget számlaszámomra el kell helyezni. Köszönöm!
- Kapcsolatfelvétel e-mailben történik elsődlegesen!
- Telefonos hívást nem kezdeményezek a vevő irányába, és a vevő is csak szükség esetén hívjon, azon a telefonszámon, amit majd e-mailben adok meg!
- Személyes átvétel esetén a végső helyszínt és az időpontot az eladó határozza meg a vevővel történt egyeztetést követően. A vevő feladata a vételár összegét pontosan megfizetni (nem várható el tőlem, hogy 10. 000 forintos címletből vissza tudjak adni párszáz-ezer forintos termék esetén) Köszönöm! Az átvételi lehetőség rugalmassága függ a termék árától, illetve a vevő hozzáállásától és kedvességétől is!
- Negatív vagy semleges értékelési szándék előtt kérlek egyeztessünk telefonon! A tőlem telhető legjobban igyekszem a felmerülő problémán segíteni!
- Kérem az üzenetekben tartsd be a Vatera szabályzatát és ne adj meg személyes adatokat, én sem adhatok meg semmilyen beazonosításra alkalmas információt a vásárlás előtt!
- (C) Az itt látható leírási sablon az eladó tulajdonát képezni! Felhasználni csak az eladó előzetes beleegyezése után lehetséges!
- Több termékre történő vásárlási szándék esetén a licitek között legfeljebb 1 hét várakozási idő engedélyezett. Több termék esetén, ha lehetséges egy csomagban kézbesítek!
- Kérem csak az licitáljon, aki komolyan is gondolja vásárlási szándékát.
- A licitálással, vásárlással a Vásárló és az eladó elfogadja az itt leírtakat és magukra nézve kötelezőnek veszik.



Jelenlegi ára: 4 250 Ft

Az aukció vége: 2013-07-19 16:00
. Spy + Ken Block napszemüveg retro Wayfarer típus - Jelenlegi ára: 4 250 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése