2013. július 27., szombat

Kyäni Nitro Extreme 15 ml - Jelenlegi ára: 6 200 Ft

Kyani Nitro Xtreme™  egy olyan a Noni növényből kivont keverék, melyben kimutatták, hogy hatékonyan növeli a nitrogén-monoxid (NO) szintet a szervezetben. A nitrogén-oxid javítja, védi és fenntartja minden sejt működését a szervezetben. Nitrogén-oxid már kutatók és orvosok is alaposan tanulmányozzák, és úgy tartják számon, mint egy erős, egészséget elősegítő molekula, melynek előnyös hatásáról már több tízezer tudományos cikk szól. A Kyani Nitro Extreme alapja a Kyani NitroFX, csak magasabb nitrát szintet tartalmaz.  
További legfontosabb összetevői: CoQ10, magnézium, cink, króm, és a niacin.  Ezek a további összetevők segítenek a nitrogén-oxid növelését a szervezetben.
Kyäni Nitro Xtreme™  A NitroFX– el kapcsolatos, jól megalapozott kutatásoknak köszönhetően a tartósítószerektől mentes Nitro Xtreme hatalmas lépésekben halad abbeli célja felé, hogy elősegítse a lehető legnagyobb mennyiségű természetes nitrogén monoxid létrehozását az emberi szervezetben.
Első lépésként növeltük a nitrát mennyiségét, mivel a nitrát a nitrogén monoxid képzésének legfontosabb eleme. Ezután hozzáadtunk más kulcsfontosságú elemeket is, amelyek nagy mértékben növelik az NO képződését és segítenek a testnek felhasználni azt.
Ezek az alapvető összetevők - CoQ10, Magnézium, Cink, Krómium és Niacin - további jótékony hatással vannak az egészségre. Együttesen ezek az erőteljes alkotóelemek a mai világ piacvezető termékét alkotják a nitrogén monoxid képzésben.
Nitrogén monoxid … az élet molekulája
A legújabb felfedezések azt mutatják, hogy a nitrogén– monoxid (NO) az emberi élet egyik nagyon fontos összetevője. Ennek eredményeként egyre nő a kereslet a nitrogén– monoxid termelést elősegítő termékek iránt. Az NO alapvető szerepet játszik a lehető legjobb egészség elérésében. Számos kutatás azt mutatja, hogy az NO képes megvédeni, karban tartani és megjavítani a test összes sejtjét.  
A Kyäni Nitro Xtreme piacvezető termék, mivel valós eredményeket mutat fel más termékek káros mellékhatásai nélkül. Első helyezett az optimális egészség terén. A nagy hatású termékek létrehozásában a Kyäni az élen áll.  
Ahhoz, hogy vezetőszerepét megtartsa, újabb mércét állított fel a többiek számára. A nitrogén-monoxid fontosságával kapcsolatos Nobel díjas kutatások alapján kifejlesztett Nitro Xtreme a noni gyümölcs rendkívül hatékony kivonatát tartalmazza.
A Dél-Kelet Ázsiából és a Csendes-óceáni szigetekről származó noni gyümölcsöt tápértéke és gyógyító hatása miatt generációk óta fogyasztják. A noni kivonatról azt tartják, hogy serkenti a test nitrogén-monoxid termelését,  amely a szervezet egyik legfontosabb sejtek közti közvetítője, ezért az utóbbi évek leginkább kutatott molekulája. A Kyäni Q10 koenzimmel (CoQ10), magnéziummal, cinkkel, krómmal és niacinnal (B3 vitamin) dúsított egyedi és új termékével extrém szinten teljesít. Oéti eng szám: 10231/2012


Jelenlegi ára: 6 200 Ft

Az aukció vége: 2013-07-28 22:43
. Kyäni Nitro Extreme 15 ml - Jelenlegi ára: 6 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése