2013. június 19., szerda

Sheavaj shea vaj 100g - finomítatlan! - Jelenlegi ára: 750 Ft

2 kg-os tömbben rendelem külföldről, ezért - bár extra minőségű -, olcsón tudom adni.
A legideálisabb postaköltség:
2 db. 100 gr-os (vagy 1 200 gr-os) tömb belefér egy közepes postakész borítékba, ennek postai díja simán 215, ajánlottan 465, - Ft.
FONTOS: a finomítatlan sheavaj soha nem fehér, és soha nem szagtalan, 35 fok alatt nem "lágy" állagú! Enyhén "füstös-mogyorós" illata van, amely a bőrre vagy hajra kenve gyorsan elillan.
Termékem szerkezete szilárd, szobahőmérsékleten krémes, illata és színe eredeti, nem befolyásolja semmilyen eljárás, ezáltal a vajban érintetlenül megmaradnak a shea értékei. Begyűjtési területén a föld vegyi kezelésektől mentes, lévén vadon termő és gyéren lakott terület.
Legfontosabb alkalmazási területe a bőrápolás.
Sejtregeneráló hatású, ezáltal öregedést gátló, így ez a krém valóban nélkülözhetetlen 30 év felett, ellentétben a félrevezető, márkás, ránctalanító képességekkel felruházott, szintetikus, kőolajtartalmú krémekkel.
Gazdag (70 %-os) zsírsav-tartalma mellett sok A, E és F vitamint tartalmaz.
Ennek köszönhetően jól felszívódik a bőrbe és hosszan tartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét. Összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére, vitamintartalma pedig tökéletes bőrápolóvá teszi.
Csökkenti az ekcéma és pikkelysömör tüneteit, a pattanásokat, bőrirritációkat, rendkívül jól hidratál, regenerál és gyulladáscsökkentő hatással bír, bőrpuhító, nyugtató.
Önmagában és natúr kozmetikum-receptúrák részeként is kiválóan ápolja a száraz, neurodermitiszes, ekcémás bőrt.
Kiváló gyantázás, borotválkozás után, használatával elkerülhető a terhességi csíkok megjelenése, kisebb égési sérülések esetén segíti a bőr regenerálódását.
Babapopsi kenőcsként kakaóvajjal és lenmagolajjal vegyítve ajánlom.
Ha nagyobb mennyiségre lenne szüksége, kérem itt jelezze!
TÁJÉKOZTATÁS:
1. / Fizetés csak banki utalással történhet!
2. / Feltétlenül olvassa el oldalamat.
3. / Nagyon kérem, ha nem olvas(-ír) rendszeresen e-mailt, vagy telefonos (internetes) kapcsolattartási nehézségei vannak, ha közvetlenül vásárlás után hosszabb időre elutazik, valamint ha a fenti (és az oldalamon szereplő) feltételeket nem tudja elfogadni, ne vásároljon tőlem!
: Ágota


Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2013-07-07 13:11
. Sheavaj shea vaj 100g - finomítatlan! - Jelenlegi ára: 750 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése